Hvad er toner?:

Toner er den farve, der bruges til at printe på papir i en laserprinter. Toner er i modsætning til blækpatroner ikke flydende, men er i pulverform. Tonerpulveret vil typisk være pakket ind i et f kassettelignende hylster. Vi har toner til de fleste laserprintere, der findes på det danske marked. Vores toner er kompatible, dvs kopier af originalproduket. Vi importerer selv vores kompatible toner, så vi sikrer en fast lav pris. Så søger du en billig toner, der ikke går på kompromis med kvaliteten, er du kommet til det rette sted.

 

Skal jeg bruge toner eller blækpatroner?

Hvis du ikke ved, om du er ejer af en blækprinter eller laserprinter, kan du altid få svaret på vores hjemmeside. Alt , du skal bruge, er printerens mærke og model. Find den under Laser-guiden eller Blæk-guiden, klik på den og vælg det ønskede produkt, der passer til printeren

Spar penge med toner fra Blæklageret

Vi importerer selv alle vores tonerpatroner og blækpatroner og bestræber os på at kunne levere den bedste kvalitet til den bedste pris. Alle vores kompatible blækpatroner og lasertoner er produceret ud fra samme specifikationer, nøjagtighed og tolerancer som originalen - og den største forskel på vores toner og originalen, er navnet på fronten.

 

Vi leverer toner til de mest populære mærker på markedet:

HP Toner

Vi har et bredt udvalg af toner til de fleste HP Laserjet printere. Så uanset hvilken HP laserjet du benytter, har vi kompatibel toner, der passer til. Vi forhandler ligeledes HP toner i alle farver til en fast lav pris. Den store forskel på vores toner i forhold til originalen, er, at der ikke er et ”HP mærke” på fronten. Vores toner er fremstillet ud fra samme specifikationer, nøjagtighed og tolerancer som originalen og er af samme kvalitet, men til en meget lavere pris.

 

Samsung Toner

Vi har et bredt udvalg af billig Samsung toner til de fleste Samsung laser printere, der findes på det danske marked. Så om du har CLP, CLX, ML, Xpress eller ProeXpress serien, har vi en kompatibel toner, der passer til din printer. Vi leverer i alle farver og kan garantere, at kvaliteten er som originalen. Søger du en billig toner, der kan bruges i Samsungs populære laserprinter serie, der samtidig kan leve op til samme kvalitet som originalen, er du er kommet til det rette sted.

 

Canon Toner

Vi leverer Canon toner til de fleste Canon laserprintere på det danske marked. Vores toner er betydeligt billigere end original toneren, men går ikke på kompromis i kvaliteten. Vi har et godt udvalg af kompatibel toner til Canon laserprintere, så vi er sikre på du kan finde en toner til din Canon printer hos os.

Brother Toner

Brother er ikke kun et populært valg i Danmark, når det kommer til blækprintere. De har ligeledes et godt ry for deres stabile laserprintere, der typisk forhandles til fordelagtige priser. Vi har et omfattende udvalg af kompatibel Brother toner, og vi forsikrer dig om, at du vil få dem billigst hos os – og meget billigere end original toneren.

Blæklageret - vi har et hav af muligheder

Vi bestræber os på at være Danmarks billigste leverandør af blækpatroner og toner. Endvidere har vi et stort udvalg til konkurrencedygtige priser af FOTOPAPIR i forskellige størrelser (10x15cm (A6), 13x18cm, 24x30cm (A4) og kvaliteter (108 g/m2 – 260g/m2), SD-Kort fra Kingston, Samsung, SanDisk & Verbatim fra 8gb til 64gb, POWERBANKS med forskellig kapacitet og BLUETOOTH HØJTTALERE.