Det er næsten en naturlov, at printeren løber tør for blæk, når du skal printe et vigtigt dokument, som du skal bruge med det samme. Koncertbilletten, flybilletten, eller den altafgørende eksamen. Kom panikken i forkøbet og køb dine kompatible blækpatroner her hos Blæklageret. Med et stort udvalg, billige priser og høj kvalitet finder du altid, hvad du har brug for!

Blækpatroner eller toner

Når der skal tjubang på farvekontoen, er det vigtigt at få fat i det rette produkt. Først og fremmest skal du være klar over, om det er blækpatroner eller toner, du mangler.

Blækpatroner er patroner, som indeholder en farvet væske (blæk), der sørger for, at printeren kan printe på dit papir. Blækpatroner fungerer til blækprintere, hvis navn typisk indeholder ordet ’ink’. Toner er en kassette eller et hylster, der indeholder et farvet pulver (tonerpulver), som gør det muligt, at du kan laserprinte på dit papir. Toner fungerer til laserprinter, hvor ordet ’laser’ oftest vil være inkluderet i printerens navn.

Hvilken printer har du?

Når du vælger blækpatroner eller laser, er det vigtigt at det givne produkt passer til din printer. Hos Blæklageret har vi forsøgt at gøre det så overskueligt for dig, som muligt. Det eneste du skal vide er hvilket mærke og model din printer har, klikke på det og vælge det produkt, som passer til!

Canon blækpatroner

Hos Blæklageret fører vi et omfattende udvalg af blækpatroner til Canons populære printere. I vores sortimentet tilbyder vi en lang række kompatible varianter, som passer til Canons produkter. Den kompatible variant koster væsentlig mindre uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Står du og mangler et sæt Canon blækpatroner, måske kun en enkelt blækpatron eller Canon lasertonere har du mulighed for at finde alle farver hos os. Hvis du bestiller en sampak, vil du have nok til at fylde hele printeren op over en længere periode, og du vil til og med spare mange penge.

HP blækpatroner

Uanset om du har en HP DeskJet, HP PhotoSmart, HP OfficeJet eller en helt fjerde af Hewlett-Packards populære inkjetprintere, så kan du finde HP blækpatroner til din printer hos Blæklageret! Vi forhandler HP blækpatroner i alle farver. Når du køber kompatible HP blækpatroner til din HP printer hos os, vil den eneste forskel fra originalen være, at der ikke er et HP-logo på de kompatible printerpatroner. Alle vores printerpatroner er fremstillet efter samme specifikationer og med samme nøjagtighed og tolerancer som de originale HP-produkter. Derfor passer vores printerpatroner lige så godt i din HP printer, som de langt dyrere originale patroner.

Brother blækpatroner

Et af de absolut mest populære produkter på markedet er printerne fra Brother, fordi du her får en langtidsholdbar kvalitetsprinter, der udskriver perfekte prints side efter side. Brother er oprindeligt fra Japan, men gennem årene har mærket vundet stor udbredelse herhjemme i Danmark, især fordi både printere og blækpatroner ofte er billigere end konkurrenterne.

Her hos Blæklageret forhandler vi Brother blækpatroner absolut billigst. Det drejer sig om kompatible blækpatroner, som giver udskrifter i den samme gode kvalitet som originale blækpatroner, blot til en knap så høj pris.

Epson blækpatroner

Mangler du billigt blæk til din Epson-printer, tilbyder vi hos Blæklageret nogle af markedets billigste priser. I vores webshop har vi samlet hele vores udvalg af Epson blækpatroner til Epsons mange serier, herunder Stylus, Expression og Workforce. Printerblækket finder du i sort, ligesom du naturligvis også kan finde farvepatroner i cyan, gul og magenta.

Få mere for pengene med Blæklageret

Fælles for alle vores mærker er, at vi fylder patronerne helt op! Det ses ofte at at de originale printerproducenter fylder væsentligt mindre toner og blæk i printerpatronerne.  Derved skal du skifte patroner oftere, så de hurtigere kan få tjent den manglende avance på printeren ind. Det behøver vi ikke tage hensyn til, så derfor er der oftest væsentlig mere blæk og toner i de kompatible printerpatroner, som vi sælger. Vi nøjes ikke med kun at fylde dem halvt op.  Så alt i alt sparer du meget mere ved at købe kompatible printerpatroner hos os frem for de dyre originale!